Detta kortet gjorde jag i Västervik. En utmaning gick ut på att man skulle skapa något utifrån två färger man fick dra i en skål. Jag fick vitt och grått, vilket var ganska enkelt. Värre för min bordsgranne Annelie som fick rött och lila! Hon valde att inte delta, vilket jag förstår.
 
 
Jag älskar scrapträffar när man kan botanisera bland andras saker! Bilden fick jag från Jenny, frantage från Annelie, resten är faktiskt mitt. Det är t.o.m. lite glitter på detta kortet, även om det syns dåligt.
 
Träffen i Västervik gav verkligen mersmak. Jag pysslar varje ledig sekund, och eftersom jag drar fram alla sakerna på köksbordet har det hänt att min familj fått äta middag framför TV:n. Är det en sjuklig besatthet jag har, eller kan det fortfarande kallas för hobby?
 
Jag verkar vara en av få kortmakare som faktiskt tycker det är roligt att göra kort till killar. Det är alltid lätt att sätta lite rosor i ett hörn, men det är mer utmaning med manliga dekorationer.
Idag visar jag ett kort till min systerson som blev 17 år nu i oktober.
 
 
Stämpeln är Kenny K´s, kugghjulen är från Tim Holtz. Både de och bokstäverna från Panduro är täckta med cracklepaint. Papper från bla Graphic 45.
Det märks på bildkvalitén att det är mörkare om dagarna nu, speciellt då jag inte är nån speciellt duktig fotograf.
I morgon får ni se ett gulligt kort med lite rosor i hörnet ;)
Trevlig helg
 
I Västervik var en av tävlingarna "Rosa bandet". Jag blev inte jätteförtjust för rosa är inte min färg, men jag gjorde ett försök i alla fall.
 
Till detta kortet har jag lånat från höger och vänster, men det är ju en del av att få vara på träff, utnyttja alla andras saker ;) . Papper från mitt nyinköpta Maja Design´s 6x6 block. Det är svårt att misslyckas med så underbara papper.
Och döm om min förvåning när jag vann!!!! Jag ler fortfarande...