med att surfa runt på arbetstid när jag egentligen skulle sova jour.... Men nu har jag fått 3 beställningar så jag behövde lite inspiration. Och det har jag fått nu. Det är jobbigt att jag måste vänta ändå tills imorgon med att göra något åt det.

Idag bjuder jag på Syrrans födelsedagskort.Som vanligt är det taskiga färger, men kortet går i blått och brunt. Jag älskar stämpeln som är ett lån av Ulle.  
Två kort i olika stilar, och gjorda av helt olika anledningar.Till minne av Alexandra 1994-2009
Ett födelsedagskort till en man som fyller pensionär i morgon, nämligen min pappa. GRATTIS!
Det är ju nästan så man får dåligt samvete, men jag har inte gjort så mycket annat i helgen än...kort. Jag har t.o.m. börjat med julkort. Inspirationen har flödat, och jag kunde säkert ha fortsatt om jag bara hade tiden. Tyvärr måste jag återgå till verkligheten och mitt jobb. Men det är flera kort jag väntar med att visa ifall nån skulle få för sig att kika in här...Ett födelsedagskort till en man som... hm... kanske har musik eller sport som intresse??? ;)
Dottern tyckte det blev rörigt, men jag har inte bestämt mig än. Jag hoppas mottagaren blev glad iallafall.

Nästa är till en trogen bloggbesökare. Utan henne hade jag nog inte haft någon blogg.Suck! Du får mig att känna mig gammal. Hoppas du har det bra på Rhodos.

Och så det sista för idag. Ett blått julkort. Kunde inte låta bli med den stämpeln... Rött hade blivit fel.Som sagt, jag har fler på lager men vågar inte visa dom än. Det kommer...