När vi var bortbjudna för lite sen hade vi med oss en after eight-automat som blev väldigt uppskattad. Det var ett sista-minuten-projekt så den var lite sned men det verkade inte störa värdparet.
 
Den är dekorerad med hemmagjorda rosor och blad som jag tagit från gamla tygblommor jag hittat hos min mamma. Just de bladen använder jag jättemycket, det ser ut som regndroppar på dem.
 

Under blommorna är det grå blad utstansade med en die från Magnolia. Egentligen är det väl en jul-die men, men... Även pappret är från Magnolia denna gången.
 
 
Grannen fyllde 50 år i höstas, och han älskar sin lastbil mer än något annat. Det gör inte vi andra i byn, i synnerhet inte på morgnarna kl 5 när han kör till jobbet...
 
 
Pappret är Reprint, stjärnorna är gjorda med metalltejp och embossade. Siffrorna är träsiffror som är målade, och så har jag haft inka gold både på siffrorna och stjärnorna.
 
Vi missade tyvärr festen som hölls på Gotland, men vi hade en trevlig kväll med bowling, mat och dryck.
 
Haft en lång paus från bloggandet, men jag har gjort en del kort under tiden. Tyvärr är bilderna av lite skiftande kvalité, men det får ni stå ut med.
 
Frida fyllde 25, och hennes mamma ville som vanligt ha ett kort. I år blev det ett lila med stämpel från Saturated Canary.  Papper från Maja Design,doilisen är en dies från QuicKutz. och alfabetet från die-version tror jag.