Fick en beställning på inte mindre än 3 bröllopskort. De skulle likna detta. Inte lätt att göra tre likadana, men olika kort.
Svårt att fota också eftersom allt är vitt.
 
Pappret är från Pappelito, målad med vit akrylfärg och sedan glimmermistad. Kanterna är distressade med pumic stone, alfabetet är Lollipop från QuicKutz. Det undre hjärtat är torrembossat och det övre fastsatt med 3Dkuddar. Jag vill gärna ha lite olika strukturer och höjd på mina kort, speciellt om de är monokromatiska som här.
 
Jag hoppas bröllopet var lyckat. De andra två korten får ni se framåt sommaren.
 
Jag visar inte mina kort i kronologisk ordning för tillfället, detta kortet gjordes i början av april.
 
Jag älskar dessa små fåglar som Kajsansscrapblog har som freebies. De kan man använda till det mesta. Som vanligt är stämpeln färglagd med distresser, jag använder mina distresser till allt. Hurra-stämpeln är från Bildmålarna, Emmelina är utskrivet på datorn.
 

En period hade jag dille på att göra "pusselkort" som min dotter kallar dem. Pusslar ihop olika mönsterpapper som bakgrund, perfekt när man vill göra av med lite restpapper.
 
Idag får ni se ett födelsedagskort till en kille som fyller 15 år, nämligen min systerson. Äntligen får han köra sin moped!!
 
 
Jag har maskat ihop en KennyK-stämpel och en moped jag hittade på nätet. Papper från bla Fabscrap och Landstoken. Siffrorna är stämplade och embossade, det blå-orangea bandet kommer från något klädesplagg. Det gäller att ta tillvara på allt!