Och idag kommer resten av grattiskorten som Skrotan har gett till sina kompisar.Spider Henry är en gratis digi-stämpel från Whiff Of Joy. Väldigt rolig att färlägga med distresser!

Nästa kalas (som pågår i skrivandets stund) är för två tjejer som firar tillsammans. Därför blev korten lika, men ändå olika.

Stämpeln är Hippie Anya från The Greeting Farm. Jag kan inte färglägga den så jag blir nöjd! Jag försöker och försöker, men det går bara inte. Suck, och jag som tycker hon är så söt...

Behöver jag tala om att färgen på mina bilder inte riktigt stämmer....

Sist idag blir kortet mamma fick när hon fyllde år.Det blev jag faktiskt ganska nöjd med, och mamma blev glad. Stämpeln har jag lånat av Ulle (så enkel och rolig att färglägga!), och stjärnan är inspirerad av Jenny.
Om några dagar kommer dom båda hit och vi ska bara scrappa hela dan! Det är den bästa julklapp man kan få, jag längtar!!!!

är ju egentligen inte min grej! Jag tillbringar alldeles för lite tid framför datorn, uppdaterar för sällan, kan inte och har inget intresse för att lära mig heller.

Men att pyssla är kul!
Först ut idag är ett födelsedagskort till en jägare (jag hoppas ni inte sett det förut)Nu var han ju tydligen inte med i jägarförbundet, men men...

Skrotans kompisar fyller i klunga. Nu är det 4 födelsedagar på 2 veckor! Ett enkelt kort till Liam är först.Jag har stämplat och distressat Grattis och blomman direkt på kortstommen. Dessutom skulle det ju vara maskerad, och prinsessklänningen hade gått sönder. Vad gör man som mamma då? Jo, man syr en ny av gammalt gardintyg! Nu blev den kanske inte så prinsesslik som Skrotan hoppats på (jag tycker det liknar mer Tusen-och-en-natt) men hon hade den på sig iallafall.Och till sist får det nog bli årets sista julkort.Nu är jag ledig hela veckan fram till jul, så jag har massor av tid att pyssla!!

Igår när jag började tänkte jag att det skulle bli ett julkort. Men det blev en gå-bort-present och ett matchande kort istället.

Även om det inte syns har jag använta samma papper till både kortet och ljusen, papper från Cosmo Cricket och Daisy D´s. Hjärtat och stjärnan är wellpapp som jag misshandlat lite, målat med allmogefärg och sedan distressat med Tea dye och Aged mahogny. Ideérna till detta har jag snott från Jenny. Snöret har jag färgat i kaffesump och knappen hittade jag i mormors gamla gömmor.
Det kommer definitivt bli fler ljus att ge bort.


Nästa är ett beställningskort. Festen hade rött som tema, annars fick jag fria händer.Öljetter och tyll tillhör nog favoriterna just nu. De röda blommorna, precis som de flesta av mina rosor, är från Wild Orchid Crafts, och de bakom är slaktade ljusmanchetter. Beställaren var nöjd, och födelsedagsbarnet tyckte det var jättefint.


Sist ut idag är ett kort till nyförlovade Ulle.Ett stort GRATTIS till henne och Mathias. Vi har väntat...