Ett litet Grattiskort till en Isak visar jag idag.
Motivstämpeln är en freebie jag har använt mycket, pappret är echo park. En grattisstämpel från Bildmålarna och svarta bokstavsstickers så var det här kortet färdigt. En del kort är lättare att göra än andra.
 
 
 
Vi har firat födelsedag i sommar också. Äldsta tjejen är nu 17 år och ett stort fan av Håkan Hellström, därav det marina temat på kortet. Pappret är Maja Design, stämpeln är en Magnolia.
Som den musikälskande tjej hon är så är noter och gitarr en självklarhet, här gjorda med dies från Joy Crafts och Die-Versions. De vita dekorationerna är embossade med Tiny Mosaic från ProvoCraft för att sticka ut lite mer.
En kamera och en gammal biljett som det står "Helt perfekt" på fick vara med. Helt perfekt tycker jag inte att Ronja är idag, då jag fick slänga mig i bilen och köra ifatt bussen hon missade... Det är varken första eller sista gången det händer, men förhoppningsvis så blir damen äldre och klokare, och duktigare på klockan;)
 
 
I början på sommaren fick jag en beställning på ett bröllopskort. Beställaren ville ha ett vitt kort, vilket jag ibland tycker är lite svårt. Ni ser ju att allt liksom flyter ihop, även om jag har försökt få texten att glittra med lite Perfect Pearls.
 
 
Pappret är ett av de första jag köpte, jag skulle göra en layout med vårt svartvita bröllopskort. Till slut insåg jag att det aldrig lär bli någon layout och skar sönder det. Blommor och andra dekorationer kommer bla från Wild Orchid.