Mottagaren till detta kort är en bilintresserad 18-åring. Hur mycket intresse har han av ett handgjort kort? Bort med alla spetsar och blommor och tänk tufft...
 
Bilen från Stämpelboden är stämplad och embossad på papper från K-design. Bokstäverna är utstansade i metalltejp och så har jag haft InkaGold på för att matta ner det lite. Inga krusiduller här, inte..
 
 
 
 
 
Det var precis så beställningen löd. " Jag ska på 50-årsfest. Jag behöver ett kort till en golfande snickare."
 
Stämpeln är Fixer Boy från Mo´s Digital, som alltid färglagd med distresser. Jag kör stenhårt med dynorna, de kan man använda till det mesta. Inga nya saker som markers, paint eller stains här inte. Eller kanske jag är för snål att köpa nytt när jag har något som fungerar ;)
 
 
Pappret är även här från Maja Design, och skumbokstäver från Panduro. Jag känner mig väldigt enformig för tillfället, jag har använt samma saker på de sista korten jag har bloggat.
 
En snabbtur till min räddare Jenny, och en charms sattes på plats.
Ett ganska rent, manligt kort som jag faktiskt blev ganska nöjd med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick beställning på 2 dopkort. Det var två små kusiner som skulle döpas samtidigt, och därför ville jag göra liknande kort.
 
Det första är till Victoria, dessa fina, användbara papper från Maja Design. MS- stansen användes även här, likaså skumbokstäverna från Panduro. Jag tror jag måste handla mig nåt nytt ;)
 
 
Freja fick samma stämpel, en freebie från Carina, papper från Maja och text, utskrivet från datorn.
Blommorna är nästan alltid från WoC, likaså metalldekorationerna jag använder titt som tätt.
 
 
Tur att jag har massor med kort på lager jag kan visa för er, för med det här vädret blir det inte mycket att sitta inne ;)