Ja, nu är det många bebisar runt om mig, eller rättare sagt, runt mina kortbeställare...
 
Men dessa kort har jag gjort för min egen skull, till älskade Ulle och Mathias tvillingtjejer. Jag hoppas få träffa dom snart.
 
Det är lite dåliga foton, men det får ni stå ut med.
Storasyster Emmelina fick ett rosa kort. Stämpeln och papper från Inkido. Stämpeln är en Magnolia, ett lån av Jenny.
 
 
Lillasyster Agnes kort blev likadant, fast gult. Datumet har jag skrivit med en gammal butiks-stämpel jag fått av grannen, jag fick maska bort ordet "Betald" ;)
För ovanlighetens skull har jag lite glitter här och där. Blad-diesen bakom blommorna är också från Magnolia och doilisen är en QuicKutz-dies som jag använder flitigt.
Välkomna älskade tjejer, jag vet att ni är efterlängtade.
 
 
 
 
Ibland vill man göra ett kort bara för att...
 
Detta kortet kom till bara för att jag kände för att färglägga lite. Pappret, bla från Graphic 45, är valt med tanke på mottagaren. Stämpeln är från bildmålarnaoch doilisen är en dies från QuicKutz.
 
 
 
 
 
 
Fick äran att göra ett kort till en hundraåring.
 
 
Pappret är från MD 6x6 Vintage Summer Basics, metallhörnen och blommorna köpta på Wild Orchids, bokstäverna är upon a time . Målat lie med vit akrylfärg för att få fram kontrasterna lite bättre.
 
Insidan med lite fakta som hände 1914.
 
 
Nu är det inte mycket kortmakeri för mig. Vädret har varit fint och jag börjar komma in i sommarlunken. Dock kommer bloggen att uppdateras lite framöver, tack vare detta underbara påfund med tidsinställda inlägg. Om inte det fanns skulle ni aldrig få se nåt nytt.