Fick en beställning på ett kort som skulle innehålla blåklint. Vissa kort är lite svårare att göra än andra, och här fick jag klura ett tag. Jag hade väldigt svårt att få plats med det långa namnet, så jag funderade t.o.m om man kunde döpa om födelsedagsdamen till Åsa, eller något annat kort och bra ;)
 
Men till slut lyckades jag, och beställaren blev nöjd.
 
 
Papper från Landstoken och Maja Design. Bild från nätet och bokstäverna är Lollipop alfabetsdies från QuicKutz.
Nu är ju julen slut, men jag har fortfarande en del julkort jag inte har bloggat. Som på alla årets julkort har jag använt en stämpel från Bildmålarna och papper från Maja Design.
Jag är så gammalmodig så jag målar alla mina motiv med distresser, och då har jag dynorna! Jag köper inte nytt när jag har gammalt som fungerar, det är jag för snål för.
 
 
Länge klarade jag mig utan maskin också, men nu är min Big Shot välanvänd. På detta kortet är det dies från bla QuicKutz och JoyCrafts.
 
Vintage utfordring har ram det inn/frame it  som tema för sin utmaning. Jag brukar inte göra kort som passar vintage-stilen men det här var väldigt kul! Det är till min kollega som är väldigt "shabby chic", och jag tycker jag lyckades väldigt bra.
 
Bilden är en servett som är glittermistad, ramen är gjord av en dies från QuicKutz, täckt med vitmålade gamla boksidor. Bokstäverna är täckta med crackle paint och blommorna har lie glitterlim på sig. Pappret i bakgrunden är från Pion Design, även det har fått ett lager vit akrylfärg på sig. Lite osteklut, spets och lite distressade kanter, så var kortet färdigt.