Skrotan fyller år, och det är ju spännande. Det har varit samtalsämnet i flera veckor nu. Förra veckan skulle vi ha kalas för hennes lillasyster (dockan) och då var vi ju tvungna att göra ett kort. Sedan blåste vi ballonger och dansade. Suck, vad gör man inte för sina barn?Hon har fotat alldeles själv.

Sedan har vi gjort inbjudningar till det riktiga kalaset som ska ske i helgen. 14 barn!! Efter det behöver man nog semester. Här är i alla fall vad vi åstadkom när vi pysslade tillsammans i helgen.Och det sista för idag, och det som faktiskt känns riktigt seriöst. Min kusin har blivit pappa.En riktig närbild så ni ser alla mina missar...


Är det någon som vill flytta? Det är inte den bästa renoveringen, lite lister och så fattas (hm... som vanligt...) men jag hoppas det känns fräschare än innan iallafall.

Nu är det omöblerat. Det ska till lite möbler oxå, så småningom.Kök i grönt och vitt. Har inte riktigt löst hur jag ska göra spis och skåp, jag vill inte köpa en massa färdiga möbler..Toalett med grå plastmatta. (Tack Jenny) Vitt med trägolv är nog väldigt mycket jag...
Måste göra nåt räcke uppe för trappen oxå. Nu ramlar ju bäbisarna ner.Och ett sovrum i blått och grått. Jag älskar det blå pappret. Mönstret känns som sammet.
Vi har gjort sängar av en gammal te-kartong, men de blev ganska stora. Får se om vi hittar på nåt annat. Men Lille-Skrotan bryr sig nog inte speciellt.
..som gällde. Jag klippte och klistrade större delen av dagen. Men än får ni inte se resultatet. Däremot har jag nåt annat att visa.
Det här är ett kort vi fick från vår kompis. Hoppas hon vill dela med sig av fler alster hon gjort.