Önska dig något hos Pojjo och du har chansen att vinna det!I år deltog jag med två kort i Svensk Scrapbookings Midsommarcrop.

Det första var Skissen och då såg mitt bidrag ut så här:Det är papper från Maja Design, som jag inte tycker man behöver dekorera så mycket. Öljetter, band, lite fjärilar och handskriven text.
Detta kortet fick värdparet på midsommarfesten ihop med hemgjord Rabarber- och Jordgubbssaft, och Röd Vinbärsgele. Tyvärr misade jag ju att fota dessa innan vi gav bort dom. Men om ni har tur kan ni kanske se dem i värdinnans blogg.

Nästa kort var till Färgutmaningen. Att göra ett kort med Grönt, Rosa och Turkos var inte så lätt. Det är ju inte direkt mina färger.Stämpeln vet jag inte vad det är för någon, jag köpte den begagnad på Scrapträffen i januari. Målad med distresser. Lite fjärilar, blommor och halvpärlor. Kortet kommer nog hamna hos någon av Skrotans kompisar på en födelsedag.

Jag såg dagens första studenter kl 06.20 i morse, på väg till en champangefrukost antar jag. Vi har haft skurar här under hela dagen, och jag här tänkt både på de som gått ut skolan, men mest på alla som stått och väntat på skolgården. Jag har ingen aning om hur mina mottagare av korten haft det, men jag önskar dom lycka till i livet.Med detta kort är jag med i Scrapfabrikens Junitävling där man ska göra ett valfritt alster i gult och blått. Det är Dick van Duck som är målad med distresser. Bokstäverna och stjärnorna är distressade och målade med Crackle Paint.Mottagaren till detta kortet gick ut musiklinjen och det skulle framgå. Bakom Dick van Duck har jag maskat in noter från Crafty Individuals. Gitarrerna är hemgjorda.

Och så får ni se en typisk baksida. Sparsamt dekorerad men ändå i samma tema som övriga kortet.