När LilleSkrotan och hennes kompis skulle klippa och klistra önskelistor igår passade jag på att göra två väldigt enkla julkort.
Bilderna hittade jag när jag googlade julbilder. Det känns verkligen som fusk att ta färdiga bilder sådär.

Inte så bra bilder, men ni ser tanken iallafall. Den grå bakgrunden är stämplad och lite distressad.

Och så ett kort jag gjorde tidigt i höstas efter en skiss, vet ej var jag hittade den.GodJul-märket köpte jag billigt på Tradera i våras. Kan alltid vara bra att ha.Idag har jag en hel del nytt att visa. Vi börjar med ett kort till min systerson, Rasmus 14 år.Bilden är från nätet nånstans, de användbara stjärnorna har jag gjort med Ulles Cuttlebug. Pappret är My mind´s eye.

Nästa är ett Halloween-kort som jag självklart skickade till Ulle. Hon måste ju få ett kort då och då, som uppskattning för alla fina saker jag får låna av henne.Pappret tyckte jag var så gulligt, har tyvärr ingen aning om vad det heter.Så öppnar man det och hittar en gratis digistamp från Beccy´s Place. Och så öppnar man det igen......och skriver sin hälsning. Du är alldeles för långt bort min vän!

Nästa kort är ett beställningskort till en nyfödd liten kille, Hugo.Här ser ni stjärnorna igen, denna gången embossade för att få blanka. Stämpeln är från Forma Hantverk och är distressad, precis som bakgrunden.

Sist ut för dagen får bli Fars Dags-kortet till min pappa.Killen är WS Hugh från The Greeting Farm införskaffad på Stellas när jag var där på scrapmara i september. Målad med distresser. Världens bästa pappa är ett lån av Världens bästa Ulle, självklart!

Jag har mer på lager, men ni får vänta ett tag...