Vilken underbar helg det har varit i Västervik! Scrap, god mat och trevligt sällskap, behöver man något mer? Hobbyhärvans träff var välplanerad, i bra lokal, lagom stor och, helt enkelt, jättebra! Det lär bli att åka dit fler gånger.
 
Idag visar jag ett enkelt julkort i storlek 10x15 cm. En distressruta med en vitembossad stämpel på (lån från Jenny) och ett snöre. Cardstocket är i matchande grön, även om det ser svart ut på bilden.
 
 
Med detta kort deltar jag i Less is more utmaningen String or twine.
 
Idag får ni se ett grattiskort till en liten 1-årig Julia.
Tyvärr är det en ganska mörk och tråkig bild. Pappret är riktigt gammalt, jag köpte det bland de första, det glittrar så fint. Stämpeln tror jag är en gammal Hänglar som jag köpt på loppis. Både klänningen och bokstäverna glittrar så fint av Perfect Pearls.  
 

På fredag bär det av till Västervik och Hobbyhärvans höstträff. Ska bli SÅ KUL!  
Jag funderar ibland på varför jag tar emot beställningar...
Detta var ett sånt kort. Ett kort med en känguru och en bil, och det skulle vara färdigt inom 24 timmar. Suck...  Jag svor ganska mycket innan jag fick ihop det. Till slut blev jag nöjd, beställaren var mer än helnöjd, och mottagaren också. Då blir man glad :)
 
 
Bilpappret är från Landstoken, motivstämpeln är LalaLand. En spets och lite blommor från Wild Orchids för att göra det lite mer tjejigt.
 
Lite halvpärlor och bokstäver från Sizzix.
Nu önskar jag Johanna lycka till i Australien.