Förut skrev jag på engelska när jag deltog i utländska utmaningar, men det har jag gett upp. Min engelska är så kass, så det känns bättre att bara visa upp sitt mästerverk ;)


 

Stämpeln är Penny Black och målad med distresser, alla kanter är distressade och bladen är färgade med distresser. (Vad gjorde jag innan distresserna kom in i mitt liv?) Jag har använt symaskinen, OCH sytt lite för hand under den vänstra rosen. Skissen är från Crazy 4 Challenges.  Pappret är Papir Design och finns på här på Calmare Scrap och Hobby.
Med det här kortet deltar jag hos

Svensk Scrapbooking - Tema Distresser
ABC Challenges - Q is for Quilting/sewing
Crazy 4 Challenges - C4C80

Återigen ett beställningskort, till en äldre dam i 70-årsåldern. Jag passade på att tävla lite också. Skissen är ifrån Sketch N Stash och färgerna är från  Crazy 4 Challenges C4C79.Bilden är härifrån och spetsen är en gammal jag hittade i mormors låda. Jag hade ganska svårt att få till det, men nu är jag faktiskt ganska nöjd.

Fick en beställning på ett kort till en man, 45 år med en flaggstång på. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg papprena från BoBunnys Cambridge-serie och här såg jag tillfället att få använda dom. För en gång skull får ni se alla sidor av kortet.Framsidan. Det är inte speciellt mycket dekorationer på, utan pappret får tala för sig själv.

Insidan. På vänster sida är det pengaficka, på höger tags att skriva sin hälsning på.Och så min lilla signatur på baksidan.