I lördags var vi på Scrapträff som Anna på Calmare Scrap och Hobby hade ordnat. Tänk att 11 timmar kan gå så fort!! Självklart var Jenny och Ulle med, och Ulles kort blev dessutom framröstat som bästa kort i tävlingen! Grattis gumman. Vi måste träffas och skapa oftare!!

Men idag har jag inga bilder från i lördags. Detta är ett beställningskort med en KennyK digistämpel. Egentligen skulle jag ha tävlat med detta på KennyK men det blev inte färdigt i tid. 
Det skulle framgå att mottagaren är en dansare. Tycker ni det gör det?Jag hade lite svårt att få ihop det, men blev rätt nöjd till slut.

Och så Elefanten som jag tycker så mycket om! Min trognaste kund skulle nu ha ett dopkort till Hugo. Eftersom Hugo sist fick ett blått kort (som du ser här) ville jag göra nåt annorlunda nu och hittade denna gratis-digin på nätet. Var vet jag tyvärr inte.Jag tycker elefanten är så söt! Och så lite stjärnor för att kortet är till en kille :) (Jag blir lite psykad av mina kära scrappar-vänner för jag oftast använder stjärnor som dekoration på kort till killar)

Det jag skapade i lördags på träffen får ni se i nästa inlägg.
...några kort liggandes hemma när någon ringer och behöver något akut.
Det hade jag inte när mamma ringde i början av januari och ville ha ett 35-årskort, men detta fixade jag till lite snabbt.Så nu har jag lärt mig och börjat samla på mig några kort på lager.Älskar stämpeln! Swirlar i hörnen som är embossade, och sedan är det distressat.
Ett neutralt kort som jag är nöjd med.

Här har jag lekt lite med distresserna. Det är stämplar från Panduro som jag tycker är så söta, men faktiskt använder för första gången.Och så till slut ett ljuskort som blev en värdgåva när vi åt middag hos några vänner. Jag satte fast en tändsticksask i ett band, idén fick jag från mormors gamla brickhållare :)

This card have I made for our lovely neighbour who always have a cup of coffee and a few minutes over for us. She always take care of our cat and the flowers when we are on vacation or looking after the children. She is a perfect neighbour!