I lördags var vi på Scrapträff som Anna på Calmare Scrap och Hobby hade ordnat. Tänk att 11 timmar kan gå så fort!! Självklart var Jenny och Ulle med, och Ulles kort blev dessutom framröstat som bästa kort i tävlingen! Grattis gumman. Vi måste träffas och skapa oftare!!

Men idag har jag inga bilder från i lördags. Detta är ett beställningskort med en KennyK digistämpel. Egentligen skulle jag ha tävlat med detta på KennyK men det blev inte färdigt i tid. 
Det skulle framgå att mottagaren är en dansare. Tycker ni det gör det?Jag hade lite svårt att få ihop det, men blev rätt nöjd till slut.

Och så Elefanten som jag tycker så mycket om! Min trognaste kund skulle nu ha ett dopkort till Hugo. Eftersom Hugo sist fick ett blått kort (som du ser här) ville jag göra nåt annorlunda nu och hittade denna gratis-digin på nätet. Var vet jag tyvärr inte.Jag tycker elefanten är så söt! Och så lite stjärnor för att kortet är till en kille :) (Jag blir lite psykad av mina kära scrappar-vänner för jag oftast använder stjärnor som dekoration på kort till killar)

Det jag skapade i lördags på träffen får ni se i nästa inlägg.

2 kommentarer

Eva

31 Jan 2011 18:16

Hej !! Vad roligt att du hittade in till mig. Nu har jag kikat runt och sett många fina saker här inne. Du kan hitta min dotter Lenas blogg om du tittar i min blogglista (Lenascrappar). Visst var det en härlig dag i lördags. Det är så kul att få sitta en hel dag. Tyvärr är nästa planerade träff samtidigt med den stora scrap-och stämpelmässan i Helsingborg. Dit åker vi varje gång. Det är vår stora scrapshoppardag. ha det gott !!! // Eva

Eva J

02 Feb 2011 20:00

Hej hej, tack för titten in hos mig, kul att du gillade min demo, jag blir så nervös. Häftiga kort du gjort med Kenny K stämplarna, ska se om jag kan beställa några men är så dålig på digi beställningar. Hoppas vi ses igen vid nästa träff.

Ha det gott

Eva

Kommentera

Publiceras ej