Då var det dags att visa upp ett kort jag har gjort till Syster Yster.Stämpeln är Troublemaker från Kenny K och som vanligt färglagd med distresser, pappret är från Crea Diem-serien. Jag försökte hålla kortet platt pga posten, därav blev det inga blommor. Det är glitter på glassen, stjärnorna och grattis-texten.
Hoppas du hade en bra födelsedag. Nästa år blir det jämt!

I min familj har vi samlat de flesta födelsedagarna i augusti och september så här kommer ett kort till. Detta är till min pappa.Jag har fastnat för Vilda stamps- Inte gammal bara född för tidigt. Tyvärr har jag den inte i min ägo, än, så detta är utskrivet på datorn. Stämpeln är Albert från Just Inklined Digital Stamps. Här har jag bara målat lite blått och lamporna har fått lite Glitter Glue på sig. Lite distressad spets och några stämplade blommor.
Det kommer nog inte som någon nyhet att jag tycker om Kenny K:s stämplar. Här är det Star som får pryda ett födelsedagskort till den äldsta tjejen i huset.Färglagd med distresser.Fördelen med digitala stämplar är att man kan få dom i vilken storlek man vill, nackdelen är att dom blöder, speciellt om dom är väldigt detaljerade.