Idag visar jag upp ett beställningskort där jag inspirerats av Mojo Mondays skiss. Det är Sittande Mimosa från Bildmålarna som är målad med distresser. Pappret är 29th Street Market, både framsida och baksida, och blommorna från Wild Orchids, även de distressade och sprayade med glimmermist.
Våren är alltid full av barnkalas, jag tror att nästan alla i Skrotans klass fyller i mars/april.

Ett Starwars-kort skulle det vara, för att matcha figuren i paketet.Bilden är från hellokids.com och färglagd med distresser. Öljetter och charms är favoriterna just nu, väldigt vanliga på mina kort.

Nästa är lite gulligare. Tjejen är härifrån och blommorna från Wild Orchids.Sist för idag är ett kort till en fotbollskille. Han är också härifrån och färglagd med distresser.  Det var allt för denna gången.

Min farmors syster fyllde 95, så mina föräldrar ville ha ett kort. Det är återigen Maja Designs papper, lite tyll, blommor från Wild orchid och text från datorn.
Formatet är större än jag brukar göra, tror det var 20x15.
Ett kort till en kille på 30 år, som en gång var skateare. Det blev ett väldigt enkelt kort, och jag är inte så jättenöjd faktiskt. Det känns inte så arbetat...
Distressruta, embossade bokstäver, bild från Coloringpages.Och så får ni se insidan, som går i samma stil.Det var allt för idag.