Jag har tävlat för första gången, men säkert inte sista. Jag skickade in två bidrag till Midsommarcropen hos Svensk Scrapbooking. Ni får se det ena nu, för det andra är ett grattiskort.Här är det en distressruta, maskade stämplar från Daisy och Dandelion (Hette dom så??? Lånade som vanligt.)
och lite annat pynt. Detta är ju oxå ett grattiskort men inte till någon bestämd mottagare.

Sedan gjorde jag en LO till Cropen, men den skickade jag aldrig in.Den skulle vara rund som en boll, och i svartvitt. Jag är inte speciellt nöjd, men det var min första LO.

Jag har fler saker på lut, men det kommer en annan dag.
..så jag inte slarvade bort mina bilder. Nånstans ligger det massor av bilder på datorn, men jag hittar dom inte. Dom försvinner på vägen från kameran till datorn. Kan det kanske vara mitt fel? Näää tror inte det va?
Här kommer iallafall ett beställningskort. Jag blir så glad när jag får en beställning, det händer inte så ofta.Utsidan......och en suddig insida. Jag tog mycket bättre bilder än så här, men som sagt, vart dom ligger i datorn vet jag inte. På den lilla gula remsan står det....för jag har tagit studenten.... och en studentmössa i övre högra hörnet.

Detta fick min man när han fyllde år. Det är nästan ett år sen, men ni har ju inte sett det. Jag blev faktiskt ganska nöjd, även om pappret hamnade på fell håll. Jag har lärt mig lite sen dess, hoppas jag.Nästa kort är gjort till en speciell tjej som förgyller mitt liv. Det är ett annorlunda kort mot vad jag brukar göra, färgglatt och busigt, för att passa mottagaren. Ett slide-kort, tror jag det heter iallafall...Om du var en blomma och jag var en ko, skulle jag äta upp dig för du är ju så go´Det var allt för idag, men det kommer mer, och det snart...