Maken fyllde 40 år förra veckan.
 
Jag har använt papper från Bo Bunny. Jag har ett 6x6 paper pad som passar till mycket, men framför allt till manliga kort.
Stämpeln är Guitar Kody från SOG, stämplad på Craft cardstock och enbart målad med vanliga färgpennor. Metalldekorationerna och stjärnan har jag kladdat lite Inka Gold på. Washitejp med noter på, och en klocka som dekoration.
 
 
Idag visar jag en vanlig presentkartong från systembolaget. Jag tycker dom är ganska tråkig, så jag var tvungen att piffa till den lite :)
 
Först målade jag den med vanlig vit akrylfärg. Sedan limmade jag på olika bilder från servetter med decoupagelim.
 
 
På locket limmade jag lite blad från en gammal ljusmanschett, lite blommor från Wild Orchid och en mistad fjäril i cardstock.
 
 
Fler såna här saker blir det. Det var riktigt kul!!
 
 
 
Medan jag gärna sitter inomhus och gör kort, tar min syster på sig träningskläderna och ger sig ut i spåret. Vad passar bättre än en löpare på hennes kort?
 
Stämpeln tror jag är en vanlig färgläggningsbild för barn som jag hittade på nätet. Som alltid använder jag distresserna när jag färglägger.
Jag har gjort ett platt kort eftersom jag måste skicka det. Det vore ju tråkigt om kortet skulle fastna i någon av postens sorteringsmaskiner bara för att det är för tjockt.
 
Grattis är en dies, jag tror den är från Rox Stamps, och pappret är Echo park. Jag torrembossade det lila cardstocket för att få lite mer liv i kortet.
 
Insidan visar jag idag också. Jag brukar alltid göra något på insidan, det känns mer arbetat då.