I lördags var vi på Scrapträff som Anna på Calmare Scrap och Hobby hade ordnat. Tänk att 11 timmar kan gå så fort!! Självklart var Jenny och Ulle med, och Ulles kort blev dessutom framröstat som bästa kort i tävlingen! Grattis gumman. Vi måste träffas och skapa oftare!!

Men idag har jag inga bilder från i lördags. Detta är ett beställningskort med en KennyK digistämpel. Egentligen skulle jag ha tävlat med detta på KennyK men det blev inte färdigt i tid. 
Det skulle framgå att mottagaren är en dansare. Tycker ni det gör det?Jag hade lite svårt att få ihop det, men blev rätt nöjd till slut.

Och så Elefanten som jag tycker så mycket om! Min trognaste kund skulle nu ha ett dopkort till Hugo. Eftersom Hugo sist fick ett blått kort (som du ser här) ville jag göra nåt annorlunda nu och hittade denna gratis-digin på nätet. Var vet jag tyvärr inte.Jag tycker elefanten är så söt! Och så lite stjärnor för att kortet är till en kille :) (Jag blir lite psykad av mina kära scrappar-vänner för jag oftast använder stjärnor som dekoration på kort till killar)

Det jag skapade i lördags på träffen får ni se i nästa inlägg.