Idag har jag en hel del nytt att visa. Vi börjar med ett kort till min systerson, Rasmus 14 år.Bilden är från nätet nånstans, de användbara stjärnorna har jag gjort med Ulles Cuttlebug. Pappret är My mind´s eye.

Nästa är ett Halloween-kort som jag självklart skickade till Ulle. Hon måste ju få ett kort då och då, som uppskattning för alla fina saker jag får låna av henne.Pappret tyckte jag var så gulligt, har tyvärr ingen aning om vad det heter.Så öppnar man det och hittar en gratis digistamp från Beccy´s Place. Och så öppnar man det igen......och skriver sin hälsning. Du är alldeles för långt bort min vän!

Nästa kort är ett beställningskort till en nyfödd liten kille, Hugo.Här ser ni stjärnorna igen, denna gången embossade för att få blanka. Stämpeln är från Forma Hantverk och är distressad, precis som bakgrunden.

Sist ut för dagen får bli Fars Dags-kortet till min pappa.Killen är WS Hugh från The Greeting Farm införskaffad på Stellas när jag var där på scrapmara i september. Målad med distresser. Världens bästa pappa är ett lån av Världens bästa Ulle, självklart!

Jag har mer på lager, men ni får vänta ett tag...

1 kommentarer

Ulrika

21 Nov 2010 21:34

Blir alltid lika glad när jag får kort från dig! Tack för allt fint jag får!

Kommentera

Publiceras ej